Reed Strucker

Stephen Moyer Reed, aanklager gespecialiseerd in mutantenmisdaad, denkt dat hij het juiste doet wanneer hij gevaarlijke mensen opsluit die de wet overtreden. Maar wanneer zijn bureau zijn bloedeigen kinderen als de vijand ziet, is hij genoodzaakt met zijn gezin onder te duiken met een groep mutanten als enige hulp.Reed, aanklager gespecialiseerd in mutantenmisdaad, denkt dat hij het juiste doet wanneer hij gevaarlijke mensen opsluit die de wet overtreden.
Maar wanneer zijn bureau zijn bloedeigen kinderen als de vijand ziet, is hij genoodzaakt met zijn gezin onder te duiken met een groep mutanten als enige hulp.

Caitlin Strucker

Amy Acker Caitlin doet alles om haar gezin te beschermen. Zelfs als haar zoon zijn mutantenkrachten activeert en gebruikt tijdens een schoolincident, staat ze klaar voor hem. Zij het haar gezin voegen zich bij een groep voortvluchtige mutanten, waarna haar moederlijke kracht tot het uiterste gedreven zal worden.Caitlin doet alles om haar gezin te beschermen.
Zelfs als haar zoon zijn mutantenkrachten activeert en gebruikt tijdens een schoolincident, staat ze klaar voor hem. Zij het haar gezin voegen zich bij een groep voortvluchtige mutanten, waarna haar moederlijke kracht tot het uiterste gedreven zal worden.

Lauren Strucker

Natalie Alyn Lynd Het oudste kind uit het Strucker-gezin heeft haar mutantenkracht altijd voor iedereen verborgen gehouden. Na de traumatische gebeurtenis met haar broertje is ze echter genoodzaakt haar krachten te gebruiken, en haar gezin te beschermen van de Sentinel Services.Het oudste kind uit het Strucker-gezin heeft haar mutantenkracht altijd voor iedereen verborgen gehouden.
Na de traumatische gebeurtenis met haar broertje is ze echter genoodzaakt haar krachten te gebruiken, en haar gezin te beschermen van de Sentinel Services.

Andy Strucker

Percy Hynes White Tijdens een afschuwelijke gebeurtenis op school moeten Reed en Caitlin's tienerzoon snel accepteren dat ze mutantenkrachten hebben. Doordat Andy zijn krachten gebruikte tijdens een incident op school moeten hij en zijn gezin op de vluchten slaan. Wanneer ze zich aansluiten bij een mutantengroep wordt Andy getest op een manier als nooit tevoren.Tijdens een afschuwelijke gebeurtenis op school moeten Reed en Caitlin's tienerzoon snel accepteren dat ze mutantenkrachten hebben.
Doordat Andy zijn krachten gebruikte tijdens een incident op school moeten hij en zijn gezin op de vluchten slaan. Wanneer ze zich aansluiten bij een mutantengroep wordt Andy getest op een manier als nooit tevoren.

Jace Turner

Coby Bell Jace is - als lid van Sentinel Services - gedreven om zijn wereld veilig te houden van mutanten die de wet overtreden. Hij is het hoofd van de afdeling die de Strucker-familie en de mutantengroep waar zij zich bij aangesloten hebben op de hielen zit. Deze achtervolging zal zijn geloof in de missie en zijn eigen normen en waarden op de proef stellen.Jace is - als lid van Sentinel Services - gedreven om zijn wereld veilig te houden van mutanten die de wet overtreden.
Hij is het hoofd van de afdeling die de Strucker-familie en de mutantengroep waar zij zich bij aangesloten hebben op de hielen zit. Deze achtervolging zal zijn geloof in de missie en zijn eigen normen en waarden op de proef stellen.

Eclipse/Marcos Diaz

Sean Teale Door zijn kracht om light te absorberen en te manipuleren staat Eclipse/Marcos al een tijdje op de wanted-lijst van Sentinel Services. Nadat zij hem zijn meest dierbare hebben afgenomen, zal hij niet stoppen om met zijn mutantennetwerk direct het gevecht aan te gaan.Door zijn kracht om light te absorberen en te manipuleren staat Eclipse/Marcos al een tijdje op de wanted-lijst van Sentinel Services.
Nadat zij hem zijn meest dierbare hebben afgenomen, zal hij niet stoppen om met zijn mutantennetwerk direct het gevecht aan te gaan.

Blink/Clarice Fong, a.k.a. Clarice Ferguson

Jamie Chung Blink/Clarice is al een lange tijd op de vlucht. Haar teleportatiekracht is het enige waardoor ze steeds op het nippertje ontsnapt aan Sentinel Services. Als voortvluchtige is ze wel genoodzaakt om zich aan te sluiten bij de ondergrondse mutantengroep, waaronder de Strucker-familie.Blink/Clarice is al een lange tijd op de vlucht.
Haar teleportatiekracht is het enige waardoor ze steeds op het nippertje ontsnapt aan Sentinel Services. Als voortvluchtige is ze wel genoodzaakt om zich aan te sluiten bij de ondergrondse mutantengroep, waaronder de Strucker-familie.

Polaris/Lorna Dane

Emma Dumont Deze rebelse jonge vrouw met de kracht om magnetisme te manipuleren ziet de ondergrondse mutantengroep als haar familie. Nadat ze schokkend nieuws krijgt, is ze vastbesloten om niet alleen voor haar eigen overleving, maar die van alle mutanten, te vechten.Deze rebelse jonge vrouw met de kracht om magnetisme te manipuleren ziet de ondergrondse mutantengroep als haar familie.
Nadat ze schokkend nieuws krijgt, is ze vastbesloten om niet alleen voor haar eigen overleving, maar die van alle mutanten, te vechten.

Thunderbird/John Proudstar

Blair Redford Thunderbird's/John's buitengewone kracht en handigheid om mensen op te sporen zorgen ervoor dat hij aan het hoofd staat van de ondergrondse groep mutanten. Met de Sentinel Services op hun hielen en de Strucker-familie aan hun zijde maken zij zich op voor hun grootste strijd ooit.Thunderbird's/John's buitengewone kracht en handigheid om mensen op te sporen zorgen ervoor dat hij aan het hoofd staat van de ondergrondse groep mutanten.
Met de Sentinel Services op hun hielen en de Strucker-familie aan hun zijde maken zij zich op voor hun grootste strijd ooit.